Festivals

Festivals

Wat hebben Pinkpop, Best Kept Secret, Eurosonic Noorderslag, Seventh sunday, Woohah en Mundial met elkaar gemeen? Natuurlijk: het zijn festivals, maar belangrijker nog: wij van Rolling Events hebben er gestaan met één van onze foodtrucks. Door jarenlange ervaring en een professionele aanpak zijn wij een graag geziene partij op gerenommeerde festivals en zijn de reacties van bezoekers unaniem positief.

Festivals
Festivals

Wij doen er alles aan om op festivals niet alleen goed en snel eten voor te kunnen schotelen, maar ook om het op een verrassende manier te presenteren. Daarnaast zijn wij goed op de hoogte wat er van ons wordt verwacht op het gebied van (sociale) hygiëne en uitstraling.

Organiseer jij binnenkort een festival en zoek je nog leuke creatieve cateraars? Kijk dan eens in het aanbod van Rolling Events. Wij bieden een aantal foodtrucks met een breed assortiment aan met verschillende gerechten. Klik hier voor het overzicht van onze foodtrucks. Wil je meer informatie of afspraken over eventuele stagelden of afdrachten? Neem dan contact met ons op.

NatuurlijkDemoLekker

Bezoekadres

e info@rolling-events.nl
m 06-43974640
17253333
BTW NL152306535B01

Follow us

Contact

Naam(*)
Ongeldige invoer

Organisatie
Ongeldige invoer

Email adres(*)
Ongeldige invoer

Opmerking(*)
Ongeldige invoer

Impressie video